Neem contact op met de Tafeldokter

Hoe contact op te nemen met de tafeldokter

Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen en/of opmerkingen, of wilt u weten wat het kost om uw eettafel / salontafel of ander meubel te behandelen dan kunt u op de voglende manieren contact met ons opnemen.

A. De tafeldokter bellen op 06-21885288 en aan de hand van een aantal vragen die ik u stel kan ik bijna al uw vragen beantwoorden, waaronder de kosten.

B. Het onderstaande contact formulier invullen.

Contact formulier

Westerweg 21B
1851 AA, Heiloo


Tel: 06-218 852 88
Mail: dfabelle@versatel.nl

 

De Tafeldokter

Don Belle, uw tafeldokter, is sinds 1997 werkzaam als restaurateur/ hersteller van eettafels en salontafels. Gevestigd in Heiloo is hij werkzaam voor particulieren, bedrijven en horecagelegenheden in heel de randstad en daarbuiten...

Over Ons

Don Belle (1960) heeft na zijn HTS opleiding werktuigbouw diverse banen gehad in het bedrijfsleven maar besloot in 1997 zijn maatpak in de kast te hangen en zich helemaal te specialiseren in het restaureren, herstellen en kleuren van (antieke) eettafel en salontafel bladen...

Wat vinden onze klanten?

Zet mijn vrouw een vaas met bloemen op onze design tafel die wij net hadden gekocht, zat er na twee weken al een kring op het blad die niet meer weg ging. Wij hebben van alles geprobeerd met "middeltjes" maar niets hielp. De tafeldokter heeft onze nieuwe design tafel behandeld en nu hebben wij geen last meer van vochtplekken en kringen. Ideaal als je je tafel echt wilt gebruiken en er niet naar om wilt kijken.

Fam. J. uit Heiloo