Beleidsdocument gegevensbescherming  Don Belle Antiek & kleurrestauratie

 

Wat doen we met uw gegevens.

 

Don Belle Antiek & Kleurrestauratie hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit document willen wij  u heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Don Belle Antiek & en Kleurrestauratie houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • de persoonsgegevens van onze klanten en onze relaties verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit beleidsdocument;
  • de verwerking van persoonsgegevens beperken tot enkel die gegevens die minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van de door ons verwerkte persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • op de hoogte zijn van de rechten van de geregistreerde omtrent hun persoonsgegevens, hen hierop willen wijzen en deze respecteren.

 

Als Don Belle Antiek & Kleurrestauratie zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van de door ons verwerkte persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van dit document, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen, kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

 

Verwerking van persoonsgegevens

Persoonsgegevens van klanten of onze relaties worden door Don Belle Antiek & Kleurrestauratie  verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • administratieve doeleinden;
  • communicatie over werk gerelateerde activiteiten.

 

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • verstrekking door uzelf aan Don Belle Antiek & Kleurrestauratie of opgezocht in de openbare media.

 

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Don Belle Antiek & kleurrestauratie de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • voorletters;
  • bedrijfsnaam;
  • tussenvoegsel;
  • achternaam;
  • adresgegevens (locatie werkzaamheden, factuur- of correspondentieadres);
  • telefoonnummer;
  • e-mailadres.

 

Uw persoonsgegevens worden door Don Belle Antiek & kleurrestauratie opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna ten behoeve van de fiscale verantwoording voor maximaal 7 jaar.

 

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken, indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor het verzorgen van:

  • de (financiële) administratie;
  • verzekeringen;

 

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

 

Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU, uitgezonderd eventuele bedrijfsverzekeringen.

 

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 18 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

 

Bewaartermijn

Don Belle Antiek & Kleurrestauratie bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

 

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

  • alle personen die namens Don Belle Antiek & Kleurrestauratie van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden tot geheimhouding daarvan;
  • wij hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • wij pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
  • wij maken back-ups van de persoonsgegevens d.m.v. een kopie om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
  • wij testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
  • de gebruikte website is statisch en is bevat geen klantgegevens.

 

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

 

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

 

Vragen

Als u naar aanleiding van ons in dit beleidsdocument opgenomen Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

 

Contactgegevens:

 

Don Belle Antiek & Kleurrestauratie 

Westerweg 21B

1851 AA Heiloo

 

Tel: 06 21885288

Contact: dfabelle@versatel.nl

Website: Tafeldokter.nl